Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.
Elfogadom

Visszaküldés

A részletes Vásárlási tájékoztatónkat megtalálja weboldalunk „ÁSZF” menüpontjában.
Előfordulhat, hogy a webáruházban kiválasztott termék mégsem olyan a valóságban, mint amilyet Ön szeretett volna, ezért Ön élhet az elállás jogával.

Kérem, amennyiben más módon még nem jelezte elállási szándékát, ez esetben legyen kedves kitölteni az alábbi formanyomtatványt!

Az árucikkek visszajuttatására a közléstől számított 14 naptári nap áll rendelkezésére. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ezen felül egyéb költség nem terheli. A törvény értelmében vállalkozásunk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Használt, kimosott terméket nem áll módunkban visszavenni, ezek automatikusan visszapostázásra kerülnek!
 

Kérjük, a termékeket mindenképp csomagolja be dobozba, zsákba, nejlontáskába vagy bármibe (nyugodtan visszacsomagolhatja abba amiben mi küldtük)! Ez azért nagyon fontos, hiszen amennyiben a termék eredeti csomagolásra kerül a csomagcímke, a termék eladhatatlanná válik más számára, és rendkívül koszos is lesz a szállítás során. Mivel ez sajnos sűrűn előfordult, fel kell hívjuk rá a figyelmet. Kérjük, olyan állapotban küldje vissza a csomagot, ahogyan Ön is elvárná, hogy érkezzen. Köszönjük együttműködését!

Tudomásul veszem, hogy a visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Amennyiben mi küldünk futárt a csomagért, a szállítás díját (1790 Ft) levonjuk a visszautalás értékéből.